jefima 发表于 2010-1-5 13:56:45

香港潮流商品展(锦汉会展中心)

香港潮流商品(廣州)又黎啦    香港潮流展再度登陆广州阿
時間:2010年1月8-12日
地點:錦漢展覽中心
主辦:香港貿易發展局
大使:謝安琪
票价:10元
香港潮流商品(廣州)展覽會今年邀請到 謝安琪擔任大使阿~!來展示香港至潮至IN噶一面啊`!!
听讲到时仲有好多位TVB艺员亦将应邀莅临展会,与入场人士分享时尚心得添阿
星光璀璨。。。真系人气爆灯啦`!!!!!
岩噶话就去睇睇咯。。。。。。去睇下啦,
真系超多野卖阿,我上年去过,衣食住行乜都有,有金至尊、佐丹奴、鸡仔0麦、LaZoe。。。。。。。计划今年都去睇下
个潮流展我上年都有去喔,真系超多野卖阿,衣食住行乜都有,计划今年都去睇下
我上年去过,真系超多野卖阿,计划今年都去睇下

jefima 发表于 2010-1-7 11:01:03

听讲到时仲有好多位TVB艺员亦将应邀莅临展会,与入场人士分享时尚心得添阿

星光璀璨。。。真系人气爆灯啦`!!!!!

ttwwqq 发表于 2010-1-9 14:18:41

我琴日都有去锦汉逛咗几圈,超多野买啊,
个个都大袋细包袋,好热闹,我都买咗唔少靓货

flygo 发表于 2010-1-9 21:43:46

回复 3# ttwwqq
有没有拍到照片,我也想去看一下!!!!

mjshegong 发表于 2010-1-9 21:45:09

有看到名得吗?

gigi 发表于 2010-1-9 21:49:23

人山人海,货品也不便宜啊!一般吧!

tz886 发表于 2010-1-9 21:55:57

monday 发表于 2010-1-11 10:46:26

我都有去阿,掂啊…够潮!!!!靓五靓啊….你羡慕五到噶拉….

jefima 发表于 2010-1-11 11:07:19

你地唔好迫啦。。虽然我知我好抢手啊……但系仲有货存架。。慢慢拣,唔使急啊!!!

jefima 发表于 2010-1-12 11:09:41

Pink lady~yeah~质量好好,有好多色拣。

gigi 发表于 2010-1-12 16:20:41

好正啊!!我想要!!!

kiki 发表于 2010-1-12 16:22:11

没时间去,请上多点图吧!!

liangxiaoyun 发表于 2010-1-12 19:28:12

真是很潮哦,玩具不错!!

PASSING 发表于 2012-12-7 00:47:50

不是吧

two3l5gi 发表于 2012-12-7 00:47:50

你喜欢贴子还是发贴子的人

xiadun 发表于 2012-12-7 00:47:50

呵呵 大家好奇嘛 来观看下~~~~

剑──血封喉 发表于 2013-3-14 00:38:38

给我一个女人,我可以创造一个民族;给我一瓶酒,我可以带领他们征服全世界 。。。。。。。。。

clarexxg 发表于 2013-3-14 00:38:38

照你这么说真的有道理哦 呵呵 不进沙子馁~~~

sexncf 发表于 2013-4-2 21:49:53

今天无聊来逛逛

婷宝 发表于 2013-4-2 21:49:53

…没我说话的余地…飘走
页: [1] 2
查看完整版本: 香港潮流商品展(锦汉会展中心)